Category Archives: School

Stage is voorbij, nu vakantiewerk

Zoals de titel al zegt, mijn stage periode is weer voorbij voor dit schooljaar. Helaas twee weken later als gepland, maar dat had een reden. Mijn stage bij Friso is me nogal tegen gevallen en daar ben ik dan ook na tien weken gestopt als stagiair. Na twee en halve week zoeken, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Imperial Tobacco in Joure. Hier liep ik stage bij de afdeling die de controle heeft over de achterliggende systemen voor een groot gedeelte van de productie omgevingen wereldwijd.

Tijdens mijn stage al een keer een balletje opgegooid over mogelijkheid tot vakantiewerk bij dit bedrijf en hier werd mee ingestemd. Er was nog genoeg te doen voor mij de komende weken. Begin van de week aangemeld via Randstad en vanaf volgende week maandag aan het werk bij Imperial Tobacco als vakantiewerk. Mooiere manier van combineren is er in mijn ogen niet.

Foto’s Excursie Londen

Vrijdag avond zijn we weer terug gekomen van een ZÉÉR geslaagde excursie naar Londen. Het was uiteraard veel te kort en we hadden overal veel te weinig tijd voor vanwege het schema van school, maar het is het allemaal waard geweest. Natuurlijk had ik mijn camera meegenomen en heb ik daar een heleboel foto’s gemaakt. Deze heb ik vanmiddag en vanavond allemaal uitgezocht, bewerkt en zojuist online gezet. Je kan de foto’s vinden door te navigeren in het menu of via de volgende links:

Dag 1 – Klik hier

Dag 2 – Klik hier

Dag 3 – Klik hier

Dag 4 – Klik hier

Dag 5 – Klik hier

Voor het verkrijgen van de foto’s kun je mij een mailtje sturen via het contactformulier dat ook op de site staat. Vermeld hier even bij welke foto(‘s) je graag zou willen hebben.

The evening before…

Ofwel de laatste avond voordat we naar Londen gaan. Ik zit me hier op mijn kamer af te vragen waarom de avond zo lang duurt… Vanmiddag al mijn spulletjes al bij elkaar gezocht en ingepakt. Camera zelfs nog even nagekeken en lens even helemaal stofvrij gemaakt.
Ik ben er klaar voor!

Nog twee dagen…

Nog twee dagen, dan staat onze excursie naar Londen op het programma. Uiteraard kan ik niet ontkennen dat ik er erg veel zin in heb en natuurlijk van plan ben om in Londen een hoop foto’s te gaan maken! Hierover later meer op mijn site.

Nog twee weken…

Nog twee weken indeed. Nou denken jullie: Wat is er dan over twee weken. Over twee weken gaan we met school op excursie naar Londen! Hier komt na terugkomst ook een fotoserie van op de site te staan, maar dit wordt later nog aangekondigd.

Stage

Stage it is. Komende week begint de stageperiode van mijn opleiding weer. Ik ga deze lopen bij Friso Bouwgroep te Sneek, waar ik op de afdeling ICT werkzaam wordt.