Category Archives: Foto’s

Aquarium

De tijd is dan toch aangebroken: een groter aquarium. Ik wilde dit al een tijdje, maar had de mogelijkheid hier eerst niet voor. Zoals dit natuurlijk altijd gaan met opstarten van aquariums, heeft dit zijn tijd in het begin nodig. Ik heb besloten een soort foto dagboek bij te houden van de opbouw, deze kun je vinden op de volgende pagina KLIK

Momenteel is de bak ingericht met planten, gevuld met water en de stenen en staat deze “in te draaien” zoals men dat in de aquaristiek noemt. Dit indraaien houdt niks meer in dan dat de bacteriecultuur van het filter moet opbouwen, waardoor deze de door de vissen aangemaakte afvalstoffen (vaak door ontlasting en dergelijke) kunnen afbreken en omzetten naar veilige stoffen.
Zodra dit eerste deel hiervan klaar is (ik gok een week of 3) dan kunnen de eerste vissen in het aquarium gezet worden, uiteraard gaat dit heel erg gefaseerd.

De fotopagina zal verder up-to-date gehouden worden zodra er veranderingen zijn in de opbouw, dus blijf deze zeker volgen!

Foto’s Japanse Autosport Festival 2012

Het Japanse Autosport Festival is alweer twee weken geleden en ik had nog steeds de foto’s hiervan niet op mijn site staan. Schande! Maar daar ga ik nu verandering in brengen. Ik heb de foto’s zojuist uitgezocht, bewerkt en geüpload naar mijn website, en ze zijn terug te vinden in het menu onder het kopje “Evenementen”.

Of door op de link hieronder te klikken natuurlijk:

Foto’s JAF 2012

Foto’s Excursie Londen

Vrijdag avond zijn we weer terug gekomen van een ZÉÉR geslaagde excursie naar Londen. Het was uiteraard veel te kort en we hadden overal veel te weinig tijd voor vanwege het schema van school, maar het is het allemaal waard geweest. Natuurlijk had ik mijn camera meegenomen en heb ik daar een heleboel foto’s gemaakt. Deze heb ik vanmiddag en vanavond allemaal uitgezocht, bewerkt en zojuist online gezet. Je kan de foto’s vinden door te navigeren in het menu of via de volgende links:

Dag 1 – Klik hier

Dag 2 – Klik hier

Dag 3 – Klik hier

Dag 4 – Klik hier

Dag 5 – Klik hier

Voor het verkrijgen van de foto’s kun je mij een mailtje sturen via het contactformulier dat ook op de site staat. Vermeld hier even bij welke foto(‘s) je graag zou willen hebben.

Nog twee dagen…

Nog twee dagen, dan staat onze excursie naar Londen op het programma. Uiteraard kan ik niet ontkennen dat ik er erg veel zin in heb en natuurlijk van plan ben om in Londen een hoop foto’s te gaan maken! Hierover later meer op mijn site.