Monthly Archives: March 2012

Foto’s Excursie Londen

Vrijdag avond zijn we weer terug gekomen van een ZÉÉR geslaagde excursie naar Londen. Het was uiteraard veel te kort en we hadden overal veel te weinig tijd voor vanwege het schema van school, maar het is het allemaal waard geweest. Natuurlijk had ik mijn camera meegenomen en heb ik daar een heleboel foto’s gemaakt. Deze heb ik vanmiddag en vanavond allemaal uitgezocht, bewerkt en zojuist online gezet. Je kan de foto’s vinden door te navigeren in het menu of via de volgende links:

Dag 1 – Klik hier

Dag 2 – Klik hier

Dag 3 – Klik hier

Dag 4 – Klik hier

Dag 5 – Klik hier

Voor het verkrijgen van de foto’s kun je mij een mailtje sturen via het contactformulier dat ook op de site staat. Vermeld hier even bij welke foto(‘s) je graag zou willen hebben.

The evening before…

Ofwel de laatste avond voordat we naar Londen gaan. Ik zit me hier op mijn kamer af te vragen waarom de avond zo lang duurt… Vanmiddag al mijn spulletjes al bij elkaar gezocht en ingepakt. Camera zelfs nog even nagekeken en lens even helemaal stofvrij gemaakt.
Ik ben er klaar voor!

Nog twee dagen…

Nog twee dagen, dan staat onze excursie naar Londen op het programma. Uiteraard kan ik niet ontkennen dat ik er erg veel zin in heb en natuurlijk van plan ben om in Londen een hoop foto’s te gaan maken! Hierover later meer op mijn site.