Stage is voorbij, nu vakantiewerk

Zoals de titel al zegt, mijn stage periode is weer voorbij voor dit schooljaar. Helaas twee weken later als gepland, maar dat had een reden. Mijn stage bij Friso is me nogal tegen gevallen en daar ben ik dan ook na tien weken gestopt als stagiair. Na twee en halve week zoeken, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Imperial Tobacco in Joure. Hier liep ik stage bij de afdeling die de controle heeft over de achterliggende systemen voor een groot gedeelte van de productie omgevingen wereldwijd.

Tijdens mijn stage al een keer een balletje opgegooid over mogelijkheid tot vakantiewerk bij dit bedrijf en hier werd mee ingestemd. Er was nog genoeg te doen voor mij de komende weken. Begin van de week aangemeld via Randstad en vanaf volgende week maandag aan het werk bij Imperial Tobacco als vakantiewerk. Mooiere manier van combineren is er in mijn ogen niet.

Leave a Reply